5.2 C
Široki Brijeg
More

  Učinite nešto lijepo za sebe

  MissStoma Magazin koristi pouzdane i provjerene izvore za članke!

  U zadnje vrijeme ste pod velikim stresom i ne uspijevate razbistriti misli?

  Učinite nešto lijepo za sebe već danas.

  Pretvorite vlastitu kupaonicu u svoju privatnu i malu wellness oazu i na taj način se opustite, a vaše tijelo će vam biti zahvalno.

  Prigušite svjetla i zapalite par mirisnih svijeća od ruže, bogatog i ugodnog mirisa koji podiže raspoloženje. U pozadini pustite popis omiljene glazbe ili neke lagane note meditirajuće glazbe. Kadu napunite toplom vodom i u nju dodajte sol za kupanje koja će vam pomoći da se oslobodite stresa i umora.

  Ponovite ovaj postupak onoliko često koliko vama godi.

  Prijevod/Tekst: Marija Primorac, mag.act.soc

  DARIVANJE

  Zavirite u Darivanja koja MissStoma Magazine ima. Sigurno ćete pronaći nešto za sebe!

  Sadržaj web stranice MissStoma Magazine je isključivo informativnog karaktera. Ova stranica, kao ni društvene mreže povezane uz istu, ni pod kojim okolnostima nisu zamjena za profesionalni medicinski savjet, dijagnozu niti liječenje.

  stoma

  Grupa podrške

  Pridruži se grupi podrške za osobe s raznim oblicima stome (ileostoma, kolostoma, urostoma, jejunostoma...), pouchem (j-pouch, k-pouch, w-pouch...) i resekcijom crijeva i postani dio velike zajednice u kojoj možete puno toga naučiti, ali i doprinijeti zajednici svojim znanjem.

  OSTAVI KOMENTAR

  Unesite svoj komentar!
  Ovdje unesite svoje ime

  1,099ObožavateljiLike
  3,607PratiteljiPrati
  29PratiteljiPrati

  Marija P.

  Author

  Founder and the author of the MissStoma Health & Lifestyle Magazine. Also, an IBD warrior, cancer survivor, and stoma owner trying to spread the awareness about invisible illness that almost stole my life and about the invisible disability that gave me my life back.

  Translate »