Monday, April 22, 2024

Moja priča – Jennifer Marie

"NE DOLAZE SVE OLUJE DA TI UNIŠTE ŽIVOT. NEKE DOĐU DA TI RAŠČISTE PUT!"

Podijelite

English

Jennifer Marie je dijagnosticiran ulcerozni kolitis prije petnaest godina. Kako se njeno stanje naglo pogoršalo, liječnici su joj propisali razne vrste lijekova, uključujući kortikosteroide, te je smještena na bolničko liječenje gdje je ostala skoro dva tjedna. Tijekom tog perioda izgubila je oko 7 kg.

S vremenom je zbog ulceroznog kolitisa dobila i Sakroileitis, a liječnici nisu imali baš dobre dugoročne prognoze za nju. Rekli su joj kako je oštećenje njenih SI zglobova toliko loše i da bi s vremenom mogla ostati nepokretna.

Sama spoznaja da će morati naučiti živjeti s kroničnom bolesti koja je za cijeli život, natjerala ju je da krene razmišljati o svom načinu života i da poduzme sve što je potrebno kako bi poboljšala svoju kvalitetu života i kako bi svoje simptome bolesti stavila pod kontrolu.

To je ujedno bio trenutak kad se pokrenula i krenula opsežno istraživati o svojoj bolesti.

Nakon što sam svoj stil života u potpunosti promijenila, uključujući i način prehrane, suplementaciju, vježbanje, kao i sami pogled na život i svoj stav, napokon mogu funkcionirati opet.

Jennifer Marie je pokrenula svoj Instagram račun @anti_inflammatory_guru s jednim ciljem, a to je pomoći ljudima s kroničnom bolesti i biti im podrška kroz sve što prolaze.

Smatram da sam prava sretnicu jer sam danas tu gdje jesam. Velika mi je želja pomagati onima koji se bore s upalnim procesima.

Jennifer Marie nije dopustila svojoj bolesti da je spriječi u uživanju u životu, baš naprotiv, uspjela je pronaći unutarnju snagu kroz svoju borbu s nevidljivom i cjeloživotnom bolesti, i kroz tu borbu, istražujući hranu koja smanjuje upalu i činjenice o IBD, pomažući sebi, također pomaže i drugima olakšati simptome bolesti.

Pročitajte više

Više

Translate »