Monday, April 22, 2024

HydroStar – moja idealna formula za hidraciju i podizanje energije

Podijelite

Jeste li ikada bili toliko oduševljeni nekim proizvodom da ste od tolikog oduševljenja svima pričali o njemu?! Upravo takav dojam je ostavio na mene HydroStar, sportsko piće za hidraciju sportaša s prirodnom aromom mandarine.

Nije uopće neuobičajeno čuti od nekoga tko ima ileostomu, kako osjeća da su mu usta suha, bez obzira koliko tekućine dnevno pije, i kako u želji da smanji osjećaj dehidracije, poveća unos tekućine, ali da umjesto hidracije napravi kontra efekt. To se događa jer osoba s ileostomom nema debelo crijevo, organ u kojem bi se ta tekućina trebala apsorbirati, pa umjesto apsorpcije, ona samo projuri kroz tanko crijevo i za čas je van organizma.

Još je gore ako su crijeva u aktivnoj fazi bolesti, što dodatno otežava mogućnost hidracije, a dehidrirano tijelo je više umorno, iscrpljeno i bezvoljno, te zapravo se upadne u začarani krug iz kojega je teško izaći.

Drugi veliki problem je konstantno pomanjkanje energije i osjećaj umora i iscrpljenosti, a koje stanje je sveprisutno kod nekoga tko ima jednu od dijagnoza upalnih bolesti crijeva, bilo da ima ili nema  izvedenu stomu/pouch ili mu fali dio probavnog trakta. Taj misterij ni dan danas nije riješen, a oboljeli se na raznorazne načine bore s „baterijama na rezervi“.

I sama sam, pokušavajući smanjiti dehidraciju i podići energiju posezala za raznim proizvodima koji se mogu naći na tržištu. Do sada, niti jednim proizvodom nisam bila toliko oduševljena kao ovim sportskim pićem.

Prvo i glavno, ne smeta mi. Mogu ga bez problema popiti, a da mi ne napravi kaos s crijevima. Osim što mi ne smeta, nakon njega nestane osjećaj suhoće u ustima, a energija, e to je nešto što riječima ne mogu opisati. Kao da mogu odjednom napraviti tri koraka u jednom.

Pretpostavljam da, dok čitate moje oduševljenje, mnogi od vas misle kako je plaćena recenzija, ali garantiram da nije. Da sam jednostavno oduševljena načinom na koji mi ovaj proizvod olakšava moj svakodnevni život sa stomom i IBD.

Iako primarno sportski napitak, primjena HydroStar napitka definitivno ne mora biti isključivo za to. Koristim ga svakodnevno, po potrebi, kako koji dan, ali zasigurno HydroStar je proizvod bez kojeg ne želim biti.

Kad otkrijete nešto toliko dobro, nešto što vas diže, pomaže vam da svoje svakodnevne obveze odradite lakše, sve što želite je da i drugi znaju koliko je super. Za kraj samo da dodam da mu je i okus mandarine pun pogodak, odličan je.

Pročitajte više

Više

Translate »