18.5 C
Široki Brijeg
More

  DARIVANJE – Osvojite BY DEBORAH JANE navlaku za stoma vrećicu

  MissStoma Magazin koristi pouzdane i provjerene izvore za članke!

  Za Deborah je sve počelo kada su njeni bliski prijatelji dobili stomu i Deborah im je napravila navlake za stoma vrećice kao poklon. Njihove su povratne informacije bile toliko pozitivne da je Deborah odlučila pokrenuti svoj mali biznis i učiniti proizvode dostupnima za kupnju.

  Deborah izrađuje sve oblike i veličine stoma navlaka, za kolostomu, ileostomu i urostomu. Navlake radi od prekrasnih tkanina, a dezeni i oblici garantiraju da bilo tko može naći nešto za sebe!

  Ovaj put se igramo na Instagramu, a nagrada je navlaka za stoma vrećicu po odabiru dobitnika!

  Slijedite LINK kako biste sudjelovali u nagradnoj igri!

  DARIVANJE  sponzorira BY DEBORAH JANE

  BY DEBORAH JANE

  Isprobala sam By Deborah Jane navlake za stoma vrećice

  Prijevod/Tekst: Marija Primorac, mag.act.soc

  DARIVANJE

  Zavirite u Darivanja koja MissStoma Magazine ima. Sigurno ćete pronaći nešto za sebe!

  Sadržaj web stranice MissStoma Magazine je isključivo informativnog karaktera. Ova stranica, kao ni društvene mreže povezane uz istu, ni pod kojim okolnostima nisu zamjena za profesionalni medicinski savjet, dijagnozu niti liječenje.

  stoma

  Grupa podrške

  Pridruži se grupi podrške za osobe s raznim oblicima stome (ileostoma, kolostoma, urostoma, jejunostoma...), pouchem (j-pouch, k-pouch, w-pouch...) i resekcijom crijeva i postani dio velike zajednice u kojoj možete puno toga naučiti, ali i doprinijeti zajednici svojim znanjem.

  OSTAVI KOMENTAR

  Unesite svoj komentar!
  Ovdje unesite svoje ime

  1,098ObožavateljiLike
  3,607PratiteljiPrati
  29PratiteljiPrati

  Marija P.

  Author

  Founder and the author of the MissStoma Health & Lifestyle Magazine. Also, an IBD warrior, cancer survivor, and stoma owner trying to spread the awareness about invisible illness that almost stole my life and about the invisible disability that gave me my life back.

  Translate »