-3.5 C
Široki Brijeg
More

  Danas je ono sutra o kojem si pričao jučer

  MissStoma Magazin koristi pouzdane i provjerene izvore za članke!

  Koliko puta si sebi ponovio rečenicu Od sutra ću sigurno početi! ili Ponedjeljak će biti dan kad ću staviti sebe na prvo mjesto!?

  Često puta u svojim razgovorima s određenim osobama čujem takve rečenice. Nebitno da li se radi o jednostavnim promjenama i odlukama ili pak onima koje znače veću prekretnicu u životu.

  Ne mogu ignorirati i činjenicu da i sama ponekad na taj način odgađam određene odluke, čak i one koje se tiču bitnijih stvari u životu.

  Ali, što mislite što bi se dogodilo kad bismo određene odluke i promjene primjenjivali bez odgađanja? Kakav ishod bi bio kad bismo danas rekli Dosta odgađanja, kad bismo danas rekli Sebi sam ja na prvom mjestu ili Danas je pravi dan za promjenu, umjesto da čekamo sutra ili ponedjeljak idućeg tjedna?

  Razmisli!?!

  Odgađanjem ništa nećemo postići. Uvijek će postojati određeni razlozi. Svaki put će odluku Želim promjenu pratiti Sutra ću ili U ponedjeljak ću.

  Zapravo, svaki put kad ne budemo stajali čvrsto iza svoje odluke, iskočiti će određeni razlog koji će opravdati naše odgađanje.

  Zašto ne bismo svoje vrijeme koje imamo iskoristili najbolje što možemo? Zašto ne bismo pokušali biti bolji od izgovora ili prepreka koje sami sebi namećemo?

  Zašto ne bismo sebi zadali cilj?

  Danas je moje tjelesno i mentalno zdravlje bitno. Danas ću staviti sebe na prvo mjesto. Danas će moje odluke biti bitne. Od danas ulažem u sebe…

  Ako se pitate zašto!? Jer ne postoji bolje vrijeme od SADA da bismo započeli ostvarivati svoje ciljeve!

  Zato, prestanimo čekati sutra. Krenimo ostvarivati svoje ciljeve danas.

  Danas je ono sutra o kojem si pričao jučer!

  Tehnike uzemljenja – 30 načina samopomoći za smirenje

  Prijevod/Tekst: Marija Primorac, mag.act.soc

  DARIVANJE

  Zavirite u Darivanja koja MissStoma Magazine ima. Sigurno ćete pronaći nešto za sebe!

  Sadržaj web stranice MissStoma Magazine je isključivo informativnog karaktera. Ova stranica, kao ni društvene mreže povezane uz istu, ni pod kojim okolnostima nisu zamjena za profesionalni medicinski savjet, dijagnozu niti liječenje.

  stoma

  Grupa podrške

  Pridruži se grupi podrške za osobe s raznim oblicima stome (ileostoma, kolostoma, urostoma, jejunostoma...), pouchem (j-pouch, k-pouch, w-pouch...) i resekcijom crijeva i postani dio velike zajednice u kojoj možete puno toga naučiti, ali i doprinijeti zajednici svojim znanjem.

  OSTAVI KOMENTAR

  Unesite svoj komentar!
  Ovdje unesite svoje ime

  1,099ObožavateljiLike
  3,607PratiteljiPrati
  29PratiteljiPrati

  Marija P.

  Author

  Founder and the author of the MissStoma Health & Lifestyle Magazine. Also, an IBD warrior, cancer survivor, and stoma owner trying to spread the awareness about invisible illness that almost stole my life and about the invisible disability that gave me my life back.

  Translate »